Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Naza Beqiri (13)

8 ore orë/ditë 10 vite eksperiencë

Pershendetje jam kujdestare me femine te vegje kam pervoje pune 10 vite , jam e dashure me femijet , jetoje ne prishtin, jam e interesuad te filloj nga 1 shtatori punen. Nr per kontakt 044543852.Detale Profili

  • Femër
  • 10 vite eksperiencë
  • 8 ore orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti