Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Vjosa M

Orari me marreveshje orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj nje kujdestare per djalin 4 muajsh. Kujdestarja te jete me pervoje pune ne kujdesin e femijeve

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: Orari me marreveshje
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti