Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

adisa diar

7/8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

hallo jem tu lyp urgjent ni babysitter per 2 fmi 2vjet edhe 1 vjet ish kan mir me ndodh ne zvicer 0765299972

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 7/8
  • Pagesa: folem Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti