Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lindita Babatinca

07:45 - 17:00 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj nje Kujdestare per nje Vajz 2 vjeq me pun te shpis. Jemi ne St. Gallen. Rroga CHF 800.--.

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 07:45 - 17:00
  • Pagesa: 800 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti