Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gostivar Jam kujdestare

M M (3)

5dit orë/ditë 4 vite eksperiencë

kerkoj te punsoem si kujdestare fmijsh Winterthur ose Zurich per ma shum me kontakoni neprmjet komentit ju shkruj personalish jam 29 vjet jam nga maqedonia .kam 4vite provoj pune familje serioze ju lutem ... familje serioze ... per momentin jam Zvicrr Detale Profili Femër 4 vite eksperiencë orë / ditë Pagesa: 500 frg 600 frg Transporti nga ana juaj Nuk e pi duhanin Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë ose 2 femi , Wikend te lir Përkujdesje për fëmijëtDetale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • 5dit orë / ditë
  • Pagesa: 500 eu
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

/komuniteti