Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

A . (23)

orë/ditë

Kerkoj pune si babysitter ne zvicer ose gjermani.Jam 23 vjec,kam eksperience pune te meparshme.Me kontaktoniDetale Profili

  • Femër
  • orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti