Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Albulena Kasumi

02 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per djalin tim 3 vjeqar me provoj pune Te parku i Qytetit

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 02
  • Pagesa: 00 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti