Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arben Osman

6 orë/ditë

kerkoj puntore shtepie zvicer sa ma shpejt rroga 1000 euro shkruni what's ap 0041788410200

Detale Profili

  • orari: 6
  • Pagesa: 1000 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti