Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

Flurije Taraj

Ter diten orë/ditë

Kerkoj je kujdestare prej mujit nentor dhjetor ne thun zvicer.te kujdeset per fmit emi.ddhe. Nese mundet te pastron diqka dhe ti ban fmive ushqimin.po me pastru sasht patjeter me rendsi asht ti kqyr fmit asgje sdu me. Shum.jemi familje kuptushme dhe respektshem.dado do ket edhe dit tlir te pushoj nese ka nevoj gjitjash ndonjeher munt te largohet ne vikend nese ka ndonje tr afert ne zvicer .

Detale Profili

  • orari: Ter diten
  • Pagesa: 600frsipas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti