Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Tija Th...... (24)

8 orë orë/ditë 6 vite eksperiencë

Jam nene e pa pune kam pervoj per pastrim te shtepive banesave ne prishtinë Numri 043355481Detale Profili

  • Femër
  • 6 vite eksperiencë
  • 8 orë orë / ditë
  • Pagesa: Me ditë
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti