Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Albina Binaku

gjith diten orë/ditë 20 vite eksperiencë

Mirdita Jam ne kerkes te nje grua per kujdesin e dy vajzave te mia 5 edhe 1 vjet po ashtu edhe per nevoja shtepiake. Jetoj ne zvicerr ne canton te vaudit. Te ket me shum se 10 vite pervojë. E interesuar ? Me kontakto 078 683 42 43.

Detale Profili

  • 20 vite eksperiencë
  • orari: gjith diten
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti