Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Egzona Morina (24)

6/7ore orë/ditë

Jam e interesuar per pune si kujdestare e femijeve !Detale Profili

  • Femër
  • 6/7ore orë / ditë
  • Pagesa: Qmimi i diskutueshem
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti