Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Jam kujdestare

Emri:
Mbiemri:
Gjinia:
Ditëlindja:
Vendi:
Foto:

Tel: numri personal mbetet në redaksi
Email:
Verifiko email-in:
Vite pervojë:
Rroga:
Transporti nga ana ime

E pi duhanin

Orë pune:
Numri i fëmijëve që mund të perkujdeseni :
Binjakë

Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)

Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

Nga 3 deri 7 vjeç

Nga 7 e më lartë

Pregatis ushqim për fëmiun

Hekuros

Pastroj shtëpinë

Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Shkollën e mesme

Kryqi i kuq/Ndihma parë

Fakulteti

Tjera

disa fjalë
kodi i sigurise
Ju lutemi plotësoni të gjitha fushat e hijezuara me te kuqe!

/komuniteti