Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Gjidhënje pa dhimbje me Lansinoh!

Lansinoh ka ndihmuar miliona nëna në gjidhënje për 30 vite me rradhë!

Kremi Lansinoh HPA Lanoline ka qenë një zbulim revolucionar për thithka të qara të nënave gjidhënëse, prandaj ka fituar me dhjetëra çmime të arta për produktin shumë të suksesshëm për dekada.

Çdo nënë e re ka një periudhë të vështirë gjatë gjidhënjes. Thithkat e gjiut mbesin të lagura dhe nga mundimi i thithjes qahen dhe jo rrallë herë fitojnë dhe infeksion, prandaj apstenimi i shpeshtë i nënave është i natyrshëm. Tani, Lansinoh HPA Lanoline Crema është për të bërë mrekulli! Mjafton ti lyeni thithkat me Kremin Lansinoh dhe gjidhënja është një kënaqësi. Lyerja nuk është e limituar dhe nuk duhet të pastroni gjiun nëse e keni lyer me Lanoline Krem nga Lansinoh, mjafton të futni bebin në gji dhe të ushqeni me lehtësinë e botës!

Kremi nuk përmbanë ngjyrë, aromë apo kemikate, është 100% natyralë.

Gjidhënja është shumë me rëndësi për nënën dhe bebin! Prandaj Lansinoh përkujdeset për gjitha hollësitë e gjidhënjes dhe ofron një gamë produktesh që gjidhënjen ta vërtetojnë që është mrekulli.

Produktet e Lansinoh tani edhe në Kosovë!

Për më tepër: @lansinoh_kosova instagram

/komuniteti