Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

10 gjërat që burrat nuk i vërejnë tek gratë

29.09.2014 - Sado që gratë mundohen të duken bukur, t’i kushtojnë vëmendje vetes, të shpenzojnë qindra e shpesh edhe mijëra, ka disa gjëra që burrat asnjëherë nuk do t’i vërejnë.

Ja cilat janë ato 10 gjëra që burrave nuk u bien në sy:

1. Çantën tuaj të re.

2 .Këmbët tuaja të depiluara dhe të pa depiluara.

3. Qirinjët e rinj aromatikë që i keni blerë për shtëpinë tuaj.

4. Shumë shpesh burrat nuk i vërejnë gratë kur nuk kanë grim në fytyrë.

 

1

 

5. Këpucët tuaja të reja.

6. Hijëzimin e fytyrës, thjesht burrat nuk e din se çdo të thotë hijezim!

7. Celuliti është një tjetër dukuri që nuk ju bie në sy burrave.

8. Qimet e maces apo qenit në rrobat apo flokët e juaj.

9. Stilimin tuaj të ri të flokëve, përveç ngjyrosjes që vërehet në ndryshim.

10. Syzet e reja, pa marrë parasysh sa firmato mund të jenë ato.

 

Burimi: Kosovalive360.com

/komuniteti