Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

5 rregullat themelore të një lidhjeje të shëndetshme

03.03.2015 - Lidhja juaj nuk kërkon vetëm punë në ruajtjen e pasion ajo gjithashtu ka nevojë për vëmendje, mirëkuptim dhe respekt ndaj njëri-tjetrit. Që të keni një lidhje të fortë dashurie duhet të keni një lidhje të fortë miqësie mes njeri-tjetrit dhe shumë, shumë, mirësjellje.

Këto janë 5 rregullat themelore të një lidhjeje që assesi nuk duhet t’i thyeni:

1. Flisni në tonin e duhur, mos i bërtisni partnerit tuaj

2. Dëgjoni me të dy veshët

3. Mos harroni të buzëqeshni. Edhe në momentet më ët vështira, është e rëndësishme t’i tregoni mirësi partnerit

4. Gjithmoni vendoseni veten në këpucët e partnerit për secilën situatë

5. Mos harroni se problemet e vogla nuk duhet të shkatërrojnë një dashuri të madhe

/komuniteti