Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

6 sekrete të tërheqjes seksuale

08.10.2015 - Më poshtë keni 6 fakte të panjohura për tërheqjen seksuale:

 

Aroma juaj duhet të jetë pjesë e zgjedhjes

Përzierje e livandas dhe kungullit më sa duket i tërheq meshkujt. Por, ju nuk duhet të piqni një byrek dhe të mbysni veten në aromë livandoje. Ju mund të krijoni kombinim me ndriçim dy qirinj ose spërkatje me këtë aromë në qafën tuaj.

 

Meshkujt zgjedhin femrat që përfaqësojnë ngjyrat më të dëshirueshme

Një grua me të kuqe ka më shumë gjasa për t’u kërkuar në një lidhje dhe kanë dëshirë të shpenzojnë më shumë për të. Kjo ndodh sepse njerëzit janë të ndikuar nga simbolet kulturore, si Dita e Shën Valentinit, që e lidhin me ngjyra romantike dhe me instinktet që lidhin ngjyrat me seksin.

 

Vlerësimi i tipareve

Kur femrat janë duke pëshpëritur tërheqin më shumë vëmendjen e meshkujve, pasi ata ndjekin lëvizjet e buzëve të tyre. Kjo synon të vihet re edhe simetria e fytyrës. Shpjegim biologjik: Një djalë simetrik ka më pak të ngjarë të ketë defekte gjenetike dhe mund të jetë një mik i mirë.

 

Besojeni partnerin kur bën disa veprime

Një mashkull instinktivisht, në mënyrë të pandërgjegjshme pozicion kërthizën e tij, barkun, ndaj gruas kur ai është shumë i tërhequr nga ajo, apo ndjen shumë për të edhe e nëse ai është duke folur me dikë tjetër.

 

Ai tregon gjithçka

Një javë ju mund të ndjeni tërheqje për djalë joshës në palestër, por javën e ardhshme mund të tërhiqeni nga një fqinj. Kjo mund të jetë për shkak ovulacionit te gratë që preferojnë burrat me tipare mashkullore, i cili do ta bënte më të fortë, fëmijë më të shëndetshëm.

 

Stresi balancon tërheqjen seksuale

Një djalë me një nivel të lartë ankthi ose gjendje të vështirë ka më shumë gjasa për të marrë një vendim në lidhje me ju. Hulumtuesit kanë përcaktuar se si adrenalina luan rol në tërheqjen për të vendosur në lidhje me një femër, për të kërkuar qëndrueshmërinë. Kjo për shkak kushteve të larta të stimulimit që rrit tërheqjen seksuale.

/komuniteti