Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Çfarë duhet të dini për gruan tuaj shtatzënë

Është shumë e rëndësishme që gjatë muajve të shtatzënisë, bashkëshorti të dijë të sillet siç duhet me gruan, e cila për shkak të ndryshimeve trupore, mund të ndryshojë edhe “karakterin”.

1. Ushqejeni bashkëshorten tuaj vazhdimisht

2. Bëhuni gati për shtim në peshë

3. Lamtumirë sens humori

4. Femrat shtatzëna bëhen përtac

5. Mos u ankoni

/komuniteti