Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Dëshira juaj seksuale është e lidhur me ovulimin

20.10.2014 - Nuk është rastësi që shumë gra përjetojnë një rritje të dëshirës seksuale rreth kohës që ato ovulojnë.

Kjo ndodh kur nivelet e testosteronit janë në kulmin e tyre, testosterone ju bëjnë më të gjallë seksualisht.

Në fakt, kjo është një dredhi mjaft e mençur e biologjisë që ne të duam seksin në kohën kur kemi më shumë gjasa për të mbetur shtatzënë!

Burimi: kosovalive360

ela hoxha (9 vite më parë)
po nqse je me mestruacione?

/komuniteti