Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Fakte të panjohura për seksin

04.11.2015 - Më poshtë keni disa fakte të jashtëzakonshme shkencore për seksin

 

Selinoja i bën meshkujt më atraktive

Është dëshmuar se selino përmban feromone, edhe atë në sasi të tillë që meshkujt që e konsumojnë rregullisht u duken më atraktivë femrave. Prandaj, është mirë për meshkujt që të shtojnë selino në dietën e tyre që të duken më tërheqës për gjininë e butë, pasiqë selino, jo vetëm që është i shëndetshëm por edhe afrodizijak i fortë.

 

Masturbimi shëron depresionin

Nëse nuk keni partner për shoqërim intim, nuk do të thotë se duhet të privoheni nga kënaqësia seksuale. Seksi çliron hormonin që ju bën të ndjeheni e lumtur, këtë gjë e bën edhe onanimi. Në fakt, përveç se që ju bën të lumtur, masturbimi ju rrit edhe vetëbesimin.

 

Seksi është analgjetik natyror

A e keni ditur se seksi ju liron nga dhimbjet? Kur bëni seks çlirohen të njejtat kimikate në tru sikurse kur konsumoni barëra kundër dhembjes. Andaj nëse u dhemb koka- bëni seks!

 

Edhe meshkujt kanë pikën G

Nëse mendoni se vetëm gjinia femërore ka pikë të posaçme të kënaqësisë atëherë gaboheni. Edhe meshkujt e kanë një të tillë, për ata kjo është prostata e cila ndodhet disa cnetimetra nga vrima anale. Përfundimet nervore të prostatës janë shumë të ndjeshme dhe nëse stimulohen seksualisht mund të shkaktojnë orgazëm të paparë. Megjithatë shumica e meshkujve nuk janë të hapur ndaj eksperimentimeve të tilla.

 

Shtëpitë e pleqve janë përplot të moshuar të “ndezur”

Nëse mendoni se pas të pesëdhjetave nuk do të keni dëshirë për të bërë seks, gaboheni! Njerëzit në të tetëdhjetat dhe nëntëdhjetat janë tejet aktivë në këtë fushë, gjë që u shkakton problem punëtorëve në shtëpitë e pleqve.

 

Marrëdhënia e zakonshme zgjat 10 minuta

Seksi maratonik që e shihni nëpër filma është gënjeshtër, njerëzit nuk kanë aq shumë seks. Sesioni mesatar i seksit zgjat rreth 10 minuta pa e llogaritur paralojën dhe kaq është më se e mjaftueshme.

 

Sperma është e shëndetshme për lëkurën

Sperma e bën lëkurën elastike dhe të re, më mirë se çdo kremë tjetër kundër rrudhave. Aplikimi i spermës në fytyrë na duket e shpifur dhe e tmerrshme, mirëpo me të vërtetë e bën lëkurën më të mirë…

 

Orgazma femërore është pakufi

Përderisa meshkujt mund të përjetojnë tre orgazma gjatë një nate intime, femrat munden ta bëjnë këtë gjë me ditë të tëra. Nuk na besoni? Provojeni! Herën tjetër sfidoni partnerin tuaj që të shihni se sa orgazma mund të arrini…

/komuniteti