Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Frika nga vetmia nuk është arsye për të qëndruar së bashku

Shumë njerëz janë të pakënaqur me lidhjen e tyre, grinden shpesh dhe janë të paplotësuar, por qëndrojnë së bashku. Ju do të pyesni pse? Shumë njerëz frikësohen nga vetmia. 

Njerëzit vështirë e ndërpresin lidhjen. Ndonëse janë të bindur se kanë harxhuar mjaft emocione, mundim dhe kohë, megjithatë shpresojnë se dashuria e tyre do të mbijetojë. 

Ndonëse në thellësi të vetvetes e dinë se lidhja është e keqe, shumica nuk kanë guxim të mjaftueshëm të ballafaqohen vetminë e cila pason pas divorcit, kështu që pajtimi u duket si zgjidhje më e mirë. 

Lidhja me personin e gabuar është më e keqe se të qenit e vetëm. Mund të ndiheni i/e rezervuar edhe nëse jeni vetëm, por njësoj ndiheni, mbas më keq, edhe nëse jeni në lidhje me person të gabuar. 

Më mirë është të jeni e vetmuar se e palumtur.

 

Burimi: kosovalive360

/komuniteti