Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Gjërat që duhet të bëni para se të bëni fëmijë

01.12.2014 - Para se të vendosni të bëni fëmijë, këto janë disa nga gjërat që duhet të bëni:

1. Mos gjykoni fëmijët e tjerë Kur shihni një fëmijë duke qare e bërtitur mos rrotulloni sytë e të thoni se fëmija juaj kurrë nuk do sillen ashtu. Besoni se edhe fëmija juaj do sillet ashtu ndonjëherë

2. Vizitoni të gjithë restorantet që nuk i keni vizituar Kur fëmijët të jenë pjesë e jetës tuaj nuk do të keni mjaftueshëm kohë për të vizituar restorante si më parë

3. Gëzoni banjën vetëm Kur të keni fëmijë vështirë që do të mund të ruani privatësinë tuaj në banjë

4. Shëtitni botën Shëtitni të gjitha vendet që dëshironi t’i shihni, udhëtimet familjare janë shumë të kushtueshme

5. Jini spontan Shijoni mundësinë e të qenit spontane de të keni një jetë të pa planifikuar.

Burimi: kosovalive360

/komuniteti