Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Gjërat që gratë duhet t`i dinë për burrat

25.05.2015 - Këto janë disa gjëra për natyrën mashkullore që janë vështirë të kuptohen po gratë duhet t`i dinë:

1. Edhe ata kanë shpërthime emocionesh, kur janë vetëm

2. Kur ju thonë se dukeni bukur pa grim, e kanë me të vërtetë

3. Ata krenohen kur ju përjetoni orgazmë

4. Edhe ata kanë pasiguri për imazhin e trupit të tyre

5. Ata nuk frikësohen nga lidhjet serioze kur gjejnë të duhurën

6. Ata mund të ndihen në siklet kur janë në prani të familjes tuaj por kjo nuk do të thotë që nuk e duan familjen tuaj

Burimi: kosovalive360

/komuniteti