Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Gratë dhe seksi

18.03.2015 - Këto janë disa nga faktet seksuale që secila grua përballet çdo ditë:

Gratë mund të mbeten shtatzënë 5-8 ditë pas marrëdhënies seksuale.

Studimet kanë treguar se disa sperma mund të jetojnë në qafën e mitrës para se veza të fertilizohet deri në 8 ditë pas seksit.

Takat e larta mund të ndikojë negativisht në orgazmën e një gruaje.

Takat mund të krijojnë një tkurrje në katin e legenit, që është problematike për orgazmën sepse legeni mund të tkurret edhe gjatë marrëdhënies seksuale.

Orgazma mund t’i bëjë gratë më kreative.

Studimet kanë treguar se orgazma mund të bëjë gratë më të sigurta, produktive dhe krijuese.

Ulja në karrige mund të ngjall dëshirën seksuale tek gratë.

Kockat e ulura ushqejnë indet që zgjojnë dëshirat seksuale. Ulja në një mënyrë të caktuar duke shtypur nervat pudendale mund të çojë në zgjimin seksual.

Hidratimi i mirë të çon në orgazmë më të mirë.

Për shkak se trupi ka nevojë për fluide, hidratimi rrit aftësinë e njerëzve për të arritur orgazmë.

Burimi: kosovalive360

/komuniteti