Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Ja çfarë mendojnë femrat para seksit

02.06.2015 - Mendja e femrës është shumë e mprehtë për të menduar qindra gjëra në minutë. E kur të bëhet fjalë për seksin, janë ende më të prira për të menduar për detajet të cilat jo gjithkush mund t’i vërej, e sidomos syri i një mashkulli me epsh.

-Koha për një apartament të pastër. Rrëmuja ka tepër rëndësi, është njëra ndër gjërat që femrave u sillet gjatë gjithë kohës në kokë nëse do të kenë një vizitë nga i dashuri.

-Përzgjedhja e të brendshmeve. Të brendshmet të cilat ju shkojnë me disponimin, por të cilat nuk kanë rëndësi a janë të përshtatshme a jo, sepse fundi fundit ato do të zhvishen shumë shpejt.

-Depilimin dhe aplikimi i losioneve për trup, duhet të jenë siç duhet përpara seksit për t’u mos u kompleksuar.

-Puthja është e domosdoshme përpara seksit, le të ketë sa më shumë puthje që ato të eksitohen.

-Njëri nga partnerët duhet t’i ndal dritat. Shpresojnë që atyre mos t’iu vijë radha.

-Shpresojnë që partneri mos ta ketë të vështirë për t’ua zhveshur sytjenat, madje planifikojnë gjatë gjithë kohës ta bëjnë vetë një gjë të tillë.

-Fakti që partneri të jetë i eksituar dhe që poshtë pantallonave të tij të jetë gafa që dëshirojnë, mirëpo shpresa për të mos u dukur partneri si i huaj dhe të mundohet ta bëjë edhe atë të lumtur në shtrat.

-Fakti i çuditshëm që meshkujve ju pëlqen gjoksi shumë dhe se si ata shpesh i bëjnë të ndihen si nëna të reja, megjithatë le të bëjnë çfarë të duan nëse kjo gjë i eksiton.

-Më në fund partneri do të fillojë të zhvesh pantallonat tona, shpresojnë që s’do ta kenë të vështirë për ta na i zhveshur ato xhinse të ngushta të një marke të panjohur, mirëpo gjithsesi as kjo gjë s’ka aq shumë rëndësi.

-Jo atje, jo atje, shpresojnë të mos i prekin me duar poshtë, mirëpo gjithsesi do t’i ndihmojë me duart e saja partnerit.

-Momenti kur nuk është ende gati për të filluar seksin, mendojnë gjatë gjithë kohës ta zgjasin paralojën. Falënderojnë pa zë kur të kuptojnë partnerët një gjë të tillë.

-“Po kondomi ku është, a duhet të mendojë unë për obligimet e tij?”, pyetja e fundit që i bëjnë vetes para se të ndalin trurin për disa minuta.

Burimi: kosovalive360

/komuniteti