Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Karakteristikat e burrit të mirë

20.04.2015 - Dr.Phil, psikolog i njohur amerikan, ka listuar karakteristikat e burrit të mirë:

Ai i di nevojat e partneres së tij dhe mundohet çdo ditë t`i plotësojë ato.

Ai është plotësisht i përkushtuar. Martesa nuk është 50/50, por 100/100, të dy duhet të jeni plotësisht të përkushtuar

Ai planifikon një të ardhme me ju paraprakisht, duke diskutuar gjithçka, jetën seksuale, përnderimin, mënyrën e jetesës, punën etj.

Ai i bën vetes një pyetje çdo mëngjes ”Çfarë mund të bëj që ta bëj gruan time më të lumtur sot?”

Burimi: kosovalive360

/komuniteti