Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Kur pasioni shuhet

08.10.2014 - Falë filmave dhe romaneve romantike, ne supozojmë se në qoftë se në të vërtetë e doni dikë pasioni nuk shuhet asnjëherë. Dhe në qoftë se zhduket, atëherë “marrëdhënia nuk është e mirë”. Mirëpo, pasioni natyrisht që zvogëlon në të gjitha marrëdhëniet.

Rutina e përditshme janë një nga fajtorët kryesorë. Me rritjen e përgjegjësive, çiftet kanë më pak kohë dhe energji për njëri-tjetrin.

 

Kur pasioni shuhet

 

Por kjo nuk do të thotë se pasioni është zhdukur përgjithmonë. Me pak planifikim dhe kreativitet, ju mund të rritni pasionin përsëri.

Seksi me pasion është një efekt anësor i intimitetit emocional dhe shoqërohet me një dëshirë të vazhdueshme për aventurë dhe eksplorim. Çiftet duhet të bëjnë gjëra të reja për të ngritur pasionin në marrëdhëniet e tyre.

Burimi: kosovalive360.com

/komuniteti