Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Lidhja me partnerin ndikon në psikologjinë tuaj

24.09.2014 - Lidhjet e afërta janë të rëndësishme për mirëqenien. Vetëbesimi është një gol që shumë nga ne përpiqen të arrijnë dhe shumë njerëz do të bënin gjithçka për të shprehur pavarësinë e tyre.

Gjithsesi, ashtu siç shumë shkencëtarë kanë treguar kohë pas kohe, duke përfshirë edhe një studim afatgjatë mbi intimitetin dhe mirëqenien, aftësia për t’u lidhur ngushtë me persona të tjerë do të na aftësojë më shumë në sfidat e jetës.

 

Lidhja me partnerin ndikon në psikologjinë tuaj

 

Kjo është ndoshta edhe arsyeja pse njerëzit kërkojnë këshilla mbi lidhjet herë pas here. Kur lidhja juaj duket se nuk po funksionon, ju filloni të shqetësoheni dhe bëheni të vrazhdë, por kur partneri juaj mund të mbështetet tek ju, ju ndjeni se mund t’i mbijetoni gjithçkaje që ndodh në botën jashtë.

Burimi: Kosovalive360

/komuniteti