Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Ndikimi i stresit të punës dhe obligimeve në lidhje

29.10.2014 - Edhe pse jo aq shpesh sa tradhtia bashkëshortore apo problemet financiare, stresi dhe puna janë shesh faktor i madh që të çon çiftet në divorc.

Nëse një ose të dy bashkëshortët janë të gjithë-përfshirë në punë, kjo mund që me kalimin e kohës të dobësojë lidhjen mes tyre.

 

 

Ata të cilët kanë orare të pazakonta, të tilla si turne të natës, apo karriera shumë kërkuese, tregojnë histori se si ngadalë kanë humbur kontaktin me bashkëshortin e tyre.

Nëse obligimet e punës ndërhyjnë në martesën tuaj, punoni për të planifikuar kohë së bashku. Ju mund të bisedoni me një këshilltar çiftesh për të gjetur mënyra për të qëndruar të lidhur me njëri-tjetrin pavarësisht orarit dhe obligimeve tuaja.

Burimi: kosovalive360

Meri H. (10 vite më parë)
Shume e vertet,,si ka ardh koha spo mujm as problemet kryesore mi diskutu me bashkshortin se lene ma llafe tjera.

/komuniteti