Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Nuk është mirë të mos grindeni asnjëherë

24.09.2014 - Ju mund të mendoni se do të ishte mrekulli në qoftë se do mund të kishit një marrëdhënie me zero grindje. Por martesat pa grindje kanë 35% më shumë gjasa për shkurorëzim.

Sipas një studimi, çiftet e martuara të cilët raportojnë se ata kurrë nuk grinden me njëri-tjetrin kanë 35% më shumë gjasa për shkurorëzim brenda katër viteve të para të martesës se çiftet që raportojnë të kenë mospajtime rregullisht.

 

Nuk është mirë të mos grindeni asnjëherë

 

Gjërat duhet të diskutohen, ju duhet të jeni në gjendje t’i thoni gjërat që nuk ju pëlqejnë dhe të bëni kompromis. Nëse jeni e ngurtë dhe rezistente ndaj ideve të reja rritet rreziku për konfliktin në 38%.

Burimi: Kosovalive360

/komuniteti