Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Poza të yoga-s që ndihmojnë jetën tuaj seksuale

07.11.2014 - Këto janë disa poza të yoga-s që do t’ju ndihmojnë të jeni më aktive dhe me më shumë epsh seksual:

Upavistha Konasana

Salamba Sarvangasana

Balasana

Utthan Pristhasana

Supta Baddha Konasana

Adho Mukha Svanasana

Setu Bandha Sarvangasana

Halasana

Burimi: kosovalive360

/komuniteti