Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Raporti shoqëror mes gruas dhe burrit

28.12.2015 - Bashkëshorti juaj duhet të jetë miku juaj më i afërt. Shoqëria me njëri-tjetrin është një pjesë e rëndësishme e martesës.

Burrat dhe gratë janë shokë kur janë miq të mirë, të cilëve iu pëlqen të jenë bashkë. Zoti e projektoi martesën që ajo të jetë një marrëdhënie plotësuese që sjell kënaqësi gjatë gjithë jetës, ndërmjet një burri dhe një gruaje.

Kur burrat dhe gratë janë shokë për gjithë jetën, ata përsosin intimitetin, besimin dhe të kuptuarit me njëri-tjetrin. Ata janë një çift që gdhendin në një drejtim, kanë një qëllim dhe një plan të përbashkët. Shoqëria e vërtetë në martesë apo të qenit një, është më shumë se vetëm një lidhje e dy njerëzve, është një bashkim trupi, shpirti dhe fryme.

Uniteti në martesë krahasohet me gërshërët: dy pjesë të bashkuara, që nuk duhet të ndahen kurrë. Tehet e gërshërëve zakonisht shkojnë në drejtime të ndryshme, por ato janë më të fuqishmet kur bashkohen.

Burimi: kosovalive360

/komuniteti