Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

Si ta largoni xhelozinë nga partneri

08.12.2014 - Xhelozia mund të shërohet, ja si mund të veproni me partnerin:

 

Tregohuni indiferente

Mund të duket e vështirë por do t’i shihni të mirat më vonë. Nëse tregoheni indiferente ndaj situatës do të shërbejë edhe si një moment prove për të dy partneret.

 

Secili privatësinë e tij duhet ta respektojë

Qëndrojini larg adresave të email-it të njëri-tjetrit, apo inbox-it të mesazheve të facebook apo telefonit.

 

Kthejani me të njëjtën monedhë

Kjo është një strategji që kërkon të vë në të njëjtën provë edhe ndjenjat e partnerit dhe me këtë rast do të të mësoni nëse partneri juaj është me mendje hapur si ju, apo do ishte më mirë t’i jepni fund, për të evituar një lidhje vetëm me keqkuptime dhe sherre.

 

Më mirë vetëm

Në fund fare, nëse do kuptoni që partneri juaj është “xheloz i lindur” dhe nuk do të jeni në gjendje të ruani qetësinë dhe të menaxhoni situatën, zgjidhni më mirë të rrini vetëm, për të shpëtuar nga presionet.

Burimi: kosovalive360

/komuniteti