Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Koha e përshtatshme për testin e shtatzanisë

Shumë teste bëhen pozitive pas ditës së dytë të vonesës së periodave. Është gati e pamundur qv 2 teste shtatzanie rresht të bëra në shtëpi të mund të gabojnë (disa bëhen pozitiv pas 5 minutave edhe pse gruaja nuk është shtatzënë.

Nëse rezultatet e testeve të urinës së bëra në shtëpi nuk janë të qarta, atëherë bëhet testi i shtatzanisë në gjak, i cili kryhet në ndonjë laborator që mat vlerën e HCG.

/komuniteti