Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

A është i dëmshëm depilimi gjatë shtatëzanisë?

Depilimi nuk e dëmton shtatëzaninë

Nuk ka asgjë të dëmshme në lidhje me këtë.

Por sepse tani keni qarkullim më të madh të gjakut nëpër lëkurë veçanërisht në zona pubike, ju sigurisht do të jeni më të ndjeshme, për këtë depilimi mund të jetë më i dhembshëm se zakonisht.

Pas depilimit mund të keni edhe disa të çara të kapilarëve të gjakut.

/komuniteti