Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

A është i dëmshëm tretmani i fytyrës gjatë shtatëzanisë?

Tretmani i fytyrës gjatë shtatëzanisë është krejtësisht në rregull

Absolutisht, tretmani standard është në rregull.

Por përderisa tani lëkura juaj është më e ndjeshme, ju do të duhet të jeni më të kujdesshme rreth tërheqjes dhe ndukjes së fytyrës suaj, prandaj lutuni masazherit që të iu trajtojë më lehtësisht.

Shtatëzania mund të shkaktojë humbje të ngjyrës së lëkurës dhe rritjen e dukshmërisë së enëve të gjakut, prandaj edhe nëse masazheri do jetë i butë ju mund të zhgënjeheni me rezultatet.

liza liza (12 vite më parë)
A mund te perdor crem blemish gjate shtatzanise ju lutem ktheni pergjigjje?

/komuniteti