Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

A është i dëmshëm përdorimi i vibratorit gjatë shtatëzanisë?

Përdorimi i vibratorit gjatë shtatëzanisë

Në përgjithësi, përdorimi i vibratorit gjatë shtatëzanisë është i sigurtë, përveç që duhet të jeni shumë të kujdesshëm që të mos penetroni me forcë ngaqë plastika është më e ashpër.

Nëse keni placenta plevia, duke përdorur vibratorin, mund të traumatizoni placentën dhe mund të shkaktojë gjakderdhje e cila mund të rrezikojë shtatëzaninë. Nëse jeni të rrezikuar nga lindja e parakohshme, orgazma mund të shkaktojë kontraktime.

Dhe nëse ju plasin ujërat, egziston rreziku që të infektohet foshnja. Për çdo rast, sigurohuni që vibratori është i pastër.

/komuniteti