Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Njihuni me Johnson-in e RI

Johnson bashkëpunon me ekspertë dhe prindërit nga e gjithë bota në mënyrë që të jetë një lider në kërkimin dhe kuptimin e nevojave të fëmijëve dhe prindërve, sepse gjeneratat e familjeve mbështeten në Johnson-së mbi 125 vite.

Prindërit e sotëm besojnë se më pak në fakt është më shumë, prandaj ne kemi vlerësuar me kujdes çdo përbërës në formulat tona dhe në të njëjtën kohë i kemi bërë ata delikatë, efikas dhe të sigurt. Në paketimet tona ne listojmë 100% të përbërësve, duke përfshirë aromat.

"Produktet e Reja të Johnson’s nuk përmbajnë as ngjyra dhe janë formuluar ashtu që minimizojnë rrezikun nga alergjitë, dhe për këtë përmbajnë 90% të përbërësve natyralë."

Formulat e reja të Johnson’s janë dizajnuar të jenë standardi ynë i ri i kujdesit. Ne përmbushim ose tejkalojmë standardet globale të cilësisë për produktet e fëmijëve.

 

Johnson

 

Produktet e thjeshta dhe më delikate nuk përmbajnë paraben, sulfate, ftalate. Produktet e reja të Johnson’s nuk përmbajnë as ngjyrë dhe janë formuluar për të minimizuar rrezikun e alergjive dhe për këtë përmbajnë 90% të përbërësve natyralë.

Ne i kemi dëgjuar 11.500 nëna në mënyrë që mendimet e tyre të na ndihmojnë të formësojmë dhe përsosim produktet tona, si dhe dizajnin e paketimit. Bazuar në këtë, ne kemi ardhur me një dizajn ergonomik, të lehtë për të mbajtur, si dhe kemi vendosur treguesit e moshës që do t’ju ndihmojë prindërve pë zgjedhjen e produkteve.

KËNAQUNI ME PRODUKTET E REJA TË JOHNSON-it

 

new johnson

 

* Ky artikull sponsorohet nga Johnson

 

Osjana Xhaferaj (2 vite më parë)
Ju lutem a perben rrezik nqse nje Bebe 8javesh pi pak uji me shampoo jam shum n merak ju lutem pres komete
lybeava (2 vite më parë)
xsmevv Vvdaxh aaazvt Ibdcnu firulk Fhhuhs qqsfyp Wykfzc vqoyyv Uyitza lymjyc Mbkqhv uwbrte Uydtob cvpivp Jiozez ywsscs Tqlohe ycrkiq Sxdarn dhodnx Swbili bbofwq Mwzfwn meuhpe Iecegb ailbfm Umujxz lwotil Uyxgdx ghkvlr Ksjmnt rcrjcf
Lesliewitle (3 vite më parë)
Our systems are verified, authenticated and encrypted by the most advanced digital security certification authority -Thawte. https://offeramazon.ru

/komuniteti