Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Lina Gashhi

A bon me.perdor.meclon vaginal.gjat shtazanis se mi.ka.shkru Dr flora belegu jom shtazan javen 21/22 e kom bo.analizat e strishes e mtha mi.perdor 5 dit

/komuniteti