Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Anduena Anuar Krasniqi

https://m.youtube.com/watch?list=PLtOEhPdc0hLunZRicSIXYZ6OBrOLtJ-_e&v=eJZbwK2ZMZk

/komuniteti