Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Bjondina Shala

Shtatzani pa embrion Edhe une kam pasur dy shtatzani pa embrion. Pas abortit te pare bera analizen e trombofolise me doli pozitiv pastaj jam trajtuar pas 5 muajve mbeta serish shtatzane pa embrion.A ju ka ndodh ndonjeres keshtu dhe qfare keni ndermarre

/komuniteti