Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Erta A

Pershendetje jam ne javen e 22 dhe qe disa dite po kam nga gjinjete disa pika gjake ju ka ndodhur edhe juve me heret faleminderit

/komuniteti