Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Deniz Xhoga

Pershendetje Doja t'ju pyesja. Jam ne javen e 8 te shtatzanise dhe bera para nje jave grupin e analizave te para. Te gjitha dolen mire me perjashtim te analizes se urines ku kisha leukocide 10-15 per fushe nga 0-5 qe eshte normalja dhe epitele me shumice,

/komuniteti