Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Drenusha Ferati

Eshte i shtrenjte emri i nenes? NËNA Një zë i ëmbël që më qetëson, dy sy që më shikojnë me dhembshuri, një dorë e gatshme për të më ndihmuar në çdo çast t

/komuniteti