Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

E...d...a... <3<3<3<3<3

Burgu me i madh ne te cilin jetojne njerzit eshte:frika nga ajo qe te tjeret mendojne.

/komuniteti