Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Ylli Lorisi

Një fjalë e urtë thotë : " Shkolla,njeri nuk t'bon" ,veç unë po thom që nëse njeri nuk t'bon,bile kafshë nuk t'le me qenë.

/komuniteti