Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Ersa Ersa

pershendetje mbas analizave te bera kam rezultuar soor++ gardnerela+ bakterie shume shkalla e pastertis e trete dhe candida albicans mjekimi i marre eshte augementin 625 15 tb 2x1 vitamine c 20tb meliora nga mykograma nystatine sensibel klotrimazole sen

/komuniteti