Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Besiana Kosumi

Zoti im mos lejo të më mashtroj suksesi dhe as të më dëshproj humbja,më kujto se mossuksesi është sprovë që i paraprin suksesit. Më mëso se toleranca është shkalla më e lartë

/komuniteti