Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Flora Fetahu

jam ne muajin e 9 te shtatzanis dhe me eshte pjekur placenta ne shkallen 3 para 1 muaji a ka rezik diqka per bebin ju lutem me tregoni ju flm...

/komuniteti