Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Frida Zaganjori

Femija eshte gjeja me e bukur dhe dhurata me bukur qe nje grua dhe nje familje pret nga Zoti

/komuniteti